Mercedes-Benz

Mercedes EQ test week

29.06.2022

Aprofitant la presentació dels nous models 100% elèctrics, vam oferir el servei de test drive als nostres clients amb reserva prèvia.
Els models disponibles eren el EQA, EQB, EQC i el de major autonomia, el EQE. La resposta dels nostres clients va ser molt bona, van poder conèixer de primera mà tots els avantatges que ofereixen aquests models.
Volem agrair als assistents la seva visita, per a més informació sobre aquests i altres models de la marca podeu posar-vos en contacte amb els nostres Assessors Comercials.
--------------------------------------------------------------------------------------
Aprovechando la presentación de los nuevos modelos 100% eléctricos, ofrecimos el servicio de test drive a nuestros clientes con cita previa.
Los modelos disponibles eran EQA, EQB, EQC y el de mayor autonomía, el EQE. La respuesta por parte de nuestros clientes fue muy buena, pudieron conocer de primera mano todas las ventajas que ofrecen estos modelos.
Queremos agradecer a los asistentes su visita, para más información sobre estos y otros modelos de la marca pueden ponerse en contacto con nuestros Asesores Comerciales.