Mercedes-Benz

      41ª edició Saló de l'automòbil, Fira de Sant Josep

Fira de Sant Josep - Mollerussa

Un any més, ja la tenim aquí Fira de Sant Josep.

Amb un gran èxit d'assistència, els passats dies 18 19 i 20 de març s'ha celebrat la fira de referència de tota la província.

Com era d'esperar, Nayper Motor hi era present amb tota la seva gamma de producte i amb les últimes novetats de la marca Mercedes-Benz.

Pel que fa a vehicles industrials lleugers, es va poder veure la nova Mercedes-Benz Citan o una espectacular Mercedes-Benz Sprinter camperitzada "Maite".

Pel que fa a turismes, es va poder veure tota la gamma de vehicles híbrids endollables, combustió i elèctrics ⚡🔋, i com no, les últimes novetats de la marca, els Nous EQS i EQB 🤩.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Un año más, ya la tenemos aquí, ¡la Feria de San José!

Con un gran éxito de asistencia, los pasados días 18, 19 y 20 de marzo, se realizó la feria de referencia en toda la provincia.

Como era de esperar, Nayper Motor estaba presente con toda su gama de producto y con las ultimas novedades de la marca Mercedes-Benz.

En lo que refiere a vehículos industriales ligeros, se pudieron ver la nueva Mercedes-Benz Citan o una espectacular Mercedes-Benz Sprinter camperizada “Maite”

En lo que refiere a turismos, se pudo ver toda la gama de vehículos híbridos enchufables, combustión y eléctricos⚡🔋, y como no, las ultimas novedades de la marca, los nuevos EQS y EQB 🤩.