Mercedes-Benz

Nuestra Historia.

Información acerca de nuestro Concesionario.
Nayper Motor SA

Nuestro Concesionario.

Nayper Motor, S.A., Concessionari Oficial de Mercedes-Benz per tota la provincia de Lleida des de l’octubre del 2005, adquirint l’anterior concessió Eduardo Velasco, S.A., que va estar representant a Mercedes-Benz des de l’any 1963.

Així l’any 1963, Mercedes-Benz tenia concessió a Lleida, per distribuir furgonetes, furgons DKW, taller i distribució de recanvis; pocs anys després es va incloure la distribució de vehicles turismes; essent les instal.lacions del carrer Santa Cecilia les que ho van sustentar. Aquestes instal.lacions varen ser la seu central fins l’any 1992, quan es va traslladar el negoci a les actuals instal.lacions de la Ctra. N-II, amb més de 15.000 m₂ d’instal.lacions, les quals, amb varies ampliacions són les que avui en dia conté tota la gamma de productes que distribueix Mercedes-Benz. Completa gamma de turismes i furgonetes, vehicles d’ocasió i seminous, taller de reparació mecànic-elèctric de turismes, furgonetes, camions i Unimogs; i distribució de recanvis i accesoris de tots aquests productes. El centre de xapa i pintura es troba ubicat en les instal.lacions comunes de tot el Grup Nayox (del que Nayper Motor en forma part com una de les Concessions de grup d’automoció més important en volum de Lleida).

A Nayper Motor tenim una especial sesibilitat per oferir els màxims nivells de qualitat, raó per la qual vam obtindre de TÜV el Certificat Oficial del nostre sistema de Gestió de Qualitat, segons la norma DIN EM ISO 9001:2000, certificant-nos posteriorment segons la norma ISO 14001:2004 que acredita el nostre sistema de gestió medioambiental.

Contacti amb nosaltres i el tractarem com el client de Mercedes-Benz es mereix.